اخبار مهم
Home / اخبار بورس / حاشیه سود شرکت های ،فرآورد های گوشت از ۲ تا۳۰ درصد متغیر است
91237_818.jpg

حاشیه سود شرکت های ،فرآورد های گوشت از ۲ تا۳۰ درصد متغیر است

مدیرعامل شرکت پروئین گستر سینا از صدور مجوز صادرات مرغ به کشور روسیه از اواخر بهمن ماه امسال خبر داد و گفت: حاشیه سود واحدهای زیرپله‌ای تولیدکننده فرآورده‌های گوشتی در کشور با توجه به کیفیت مواد اولیه ای که مصرف می کنند از۲تا ۳۰ درصد متغیر است .

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری بنیاد مستضعفان ، سیدپیمان توسلی در نشست خبری خود با نمایندگان رسانه های گروهی با اشاره به صادرات فرآوده‌های گوشتی به عراق اظهار کرد:‌ روسیه بازار خوبی است و در این زمینه مذاکراتی با طرف‌های روسی انجام شده است. این موضوع پس از امضای پروتکل‌های مربوطه بین مقامات دو کشور، بازدید روس‌ها از کشتارگاه‌ها و تفاهم عملیاتی می‌شود.

وی با بیان این‌که درخواست بررسی صادرات به روسیه را به مسئولان دولتی ارائه کرده‌ایم، تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود پس از بازدید کارشناسان روسی از کشتارگاه‌ها مجوز صادرات مرغ ۲۵ بهمن‌ماه امسال صادر شود.

سهم بازار ۲درصدی با بهترین کیفیت

سید پیمان توسلی همچنین با اشاره به این‌که شرکت پروتئین گستر سینا علاوه بر پرورش و تولید مرغ، فرآورده‌های گوشتی از جمله سوسیس، کالباس، ناگت و… تولید می‌کند، بیان کرد: با توجه به تاکیدات رییس بنیاد مستضعفان اصل اول برای تولیدات این شرکت کیفیت بوده و سوددهی به هیچ عنوان مورد توجه نیست.

وی با بیان این‌که رسالت بنیاد تولید با حداکثر کیفیت و حداقل سود است، گفت: حاشیه سود ما در بخش فرآورده‌های گوشتی ۲ درصد است این در حالی است که واحدهای زیرپله‌ای با توجه به نوع و کیفیت مواد اولیه برای تولید تا ۳۰ درصد حاشیه سود دارند.

مدیرعامل شرکت پروئین گستر سینا ظرفیت این واحد تولیدی را سالانه ۳۵۰ هزار تن فرآورده‌های گوشتی و ۱۰ هزار تن مرغ اعلام کرد و خاطر نشان ساخت که در صنعت فراوری گوشت حدود ۳۵۰ شرکت فعال وجود دارند که سهم بازار شرکت گوشتیران به عنوان تولید کننده با کیفیت ترین محصولات تولیدی در این صنعت حدود ۲ درصد است .

وی با اشاره به دریافت تنديس زرين برند محبوب مصرف کنندگان از سوی شرکت پروتئین گستر سینا که پس ازدو ماه رقابت میان برندهای طرح و بر اساس نظرسنجی مردمی در سال ۱۳۹۴ صورت گرفته گفت : از مجموع حدود ۳۵۰ فعال رسمی و غیر رسمی این صنعت تنها محصولات ۱۵ شرکت دارای کد IR و مجوز صادرات دارند و افزود: یکی از مهمترین مشکلات فعالان برند دار و تولید کننده محصولات با کیفیت مانند شرکت گوشتیران در این حوزه فعالیت شرکت های به اصطلاح زیر پله ای و تولید کننده بی کیفیت است به طوری که با توجه به حاشیه سود حدود ۳۰درصد عملا توانایی پرداخت هزینه های توزیع ، هزینه نمایندگی ،تبلیغات و بازاریابی بیشتری نسبت به شرکت های دیگر دارند و به همین دلیل جمعاً سهم بیشتری از بازار را به خود اختصاص داده اند.

سید پیمان توسلی تاکید کرد : به عنوان مثال وقتی هزینه خرید یک پیتزا از ۵ تا ۴۰هزار تومان متغیر است معمولا مصرف کنندگان کمتر از خود سوال می کنند که برای پخت این پیتزا از چه سوسیس یا کالباسی استفاده شده و به همین دلیل رستوران های فست فود از همین محل حاشیه سود نامتعارفی را می توانند برای خود ایجاد کنند

راهبرد افزایش تولید با کیفیت

مدیر عامل شرکت فراورد های گوشت و پروتئین گستر سینا در ادامه گفت : ظرفیت تولید سوسیس ،کالباس ،ناگت و برگر این مجتمع تولیدی ضمن افزایش کیفیت محصولات سالانه نا ۲۰هزار تن افزایش خواهد یافت و برنامه ریزی بنیاد مستضعفان برای این مجموعه حداقل سود ، حداکثر کیفیت و حداکثر حجم تولید می باشد به گونه ای که تاکید می کنم به هیچ عنوان افزایش کیفیت را فدای حاشیه سود بیشتر و تولید انبوه نخواهیم کرد.

مدیرعامل شرکت تولیدکننده مواد پروتئینی و مرغ از زیرمجموعه بنیاد مستضعفان گفت: اساس و پایه تولید سوسیس و کالباس در جهان خمیر مرغ است و تهیه آن با رعایت اصول بهداشتی هیچ گونه ضرری برای مصرف کنندگان ندارد هر چند بر اساس سیاست های شرکت گوشتیران عملا از خمیر مرغ برای تولید محصولات سوسیس و کالباس به هیچ عنوان استفاده نمی شود.

حاشیه سود شرکت های ،فرآورد های گوشت از 2 تا30 درصد متغیر است

حاشیه سود شرکت های ،فرآورد های گوشت از 2 تا30 درصد متغیر است

حاشیه سود شرکت های ،فرآورد های گوشت از 2 تا30 درصد متغیر است

حاشیه سود شرکت های ،فرآورد های گوشت از 2 تا30 درصد متغیر است

حاشیه سود شرکت های ،فرآورد های گوشت از 2 تا30 درصد متغیر است

سایت خبری بورس کلوان